Creativi din 2001. O echipa de profesionisti experimentati, iti pun la dispozitie talentul si cunostintele lor acumulate in peste 1 deceniu.

Misiune: Succesul tau online si offline!

EXPERIENTA

12 ani de web design, grafic design si web marketing.  In toti acesti ani am observat ca online-ul si offline-ul este in continua schimbare, evolutie.
S-au dezvoltat motoare de cautare noi: Bing dezvoltat de Microsoft. S-au inventat retelele de socializare online: Facebook. Multe activitati comerciale se muta online astfel comertul electronic este in crestere. S-au inventat dispositive revolutionare: iPhone, ce au schimbat modul si dispozitivele cu care ne conectam la internet. Noi am am fost deschisi si am experimentat fiecare schimbare de pe web, astfel ne-am imbogatit experienta cu fiecare provocare noua.

REZULTATE POZITIVE

Obtinem rezultate pozitive atat noi cat si clientii nostri.

COMPETITIVITATE

Indiferent de domeniul companiei tale, pe piata exista o concurenta extrema, zilnic o persoana vede sau intra in contact cu circa 6000 de branduri. Experienta noastra in web design, grafic design si web marketing va pun la dispozitie toate instrumentele pentru a deveni foarte competitivi.

INALTA CALITATE

Atentia la detalii sporeste calitatea unui produs, fie el un site web, un baner publicitar sau o aplicatie mobile.  Suntem perfectionisti, atenti la detalii, respingem superficialitatea.

TRANSPARENTA

Va oferim consultanta pe intreg parcursul procesului creativ sa aveti o viziune clara asupra elementelor care compun afacerea voastra online sau offline. Transparenta inseamnă ceva esential pentru voi: nu exista costuri ascunse.

ONESTITATE

Onestitatea este cea mai valoroasa virtute. Reprezinta fundatia cea mai solida a caracterului unei firme sau individ. Acesta este atributul nostru numarul 1.

Cine suntem?

EMOTIONAL inseamna oameni, si nu oricare, talentati si cu caracter:

Caranicola Catalin Project Manager
"Let's Bring The World Together". 5 cuvinte care caracterizeaza perfect menirea unui PM.
Cretu Simona Web Editor & Copywriter
Orice marketer trebuie sa aiba in echipa lui cel putin un copywriter. Fac copwriting responsabil, rapid si bine, si imi place.
Caranicola Ciprian Web Developer
Poti dezvolta aplicatii web de calitate doar daca esti pasionat de asta. Este un domeniu mult prea vast, in care trebuie sa fii la zi constant cu tot ceea ce este nou, util, perfomant.
Avasilcai Daniel Senior Designer
Imi plac toate provocarile forme - culori, emotii noi. Ma regasesc in spusele lui Jeffrey Zeldman: "Continutul precede designul. Designul in lipsa continutului nu este design, ci pur decor."
Cautam geniu ! Esti? Geniu creator
Designul digital este ca pictura, cu exceptia ca "vopseaua" nu se usuca niciodata. Te regasesti in asta? Trimite un portofoliu pe [email protected].
Molnar Claudia Web Editor & Traducator
Pentru a comunica eficient, trebuie sa ne dam seama ca toti suntem diferiti in modul in care percepem lumea si sa ne folosim de asta ca un ghid pentru comunicarea cu ceilalți.
Aurelian Abagiu Front End Engineer
Succesul oricarui site web depinde extrem de mult de experienta si pregatirea web developerilor, care reprezinta elementele cheie in procesul de dezvoltare si design a aplicatiilor.
Avram Cosmin SEO Expert & Web Marketer
Web Marketingul incepe cu SEO ( search engine optimisation ). Optimizarile pentru motoarele de cautare aduc trafic si potentiali clienti.
sus

Emotional ® este marca inregistrata. Toate drepturile asupra logotype-ului si numelui sunt rezervate.