Site web dinamic Hotel Bellavista

In zilele noastre turismul nu mai are frontiere. In doar cateva ore zbori la Madrid, Londra sau Roma. Pentru un hotel la marea Adriatica asta inseamna largirea publicului tinta. In alte cuvinte daca pana prin anii 90 turistii, oaspeti ai hotelului Bellavista erau de nationalitate italieni, autrieci, germani in mare majoritate si aproape zero din tarile estice, astazi aceasta balanta s-a schimbat.

Largirea Uniunii Europene si a liberei circulatii a dus la un flux de turisti foarte diversificat: maghiari, romani, polonezi, slovaci, cehi etc…A aparut astfel necesitatea unui site web care sa deserveasca un public foarte larg, din aproape toate statele europene.

provocare:

Dezvoltare site web dinamic, cu interfata de sistem de management al continutului (CMS), in 14 limbi pentru publicul tinta stabilit de catre client.

solutii:

Pentru un site de o asemenea dimensiune, problema principala este gestiunea continutului textual, imagini, video disponibil in 14 limbi straine care se poate face doar printr-un sistem de gestiune a continutului (CMS). O problema a fost si acoperirea tuturor caracterelor speciale (vezi diacritice lb. romana ) prin fontul brandului: Gill Sans - acesta nu avea suport pentru caracterele cirilice ale limbii ruse. Fontul a fost inlocuit cu unul similar, cu suport pentru lb. rusa.

design home page

Pagina initiala a sitului are o interfata “friendly” (prietenoasa), linkurile catre paginile principale sunt foarte usor de gasit. Un alt element esential, formularul de contact este la vedere, accesibil imediat, precum numerele de telefon, skype sau adresa de email.

Hotel Bellavista web site dinamic

Detalii client

Hotelul Bellavista este o structura de cazare din Italia, de categoria 4 stele, din localitatea balneara Lignano Sabbiadoro, Italia.

http://www.bellavistalignano.it

Hotelul Bellavista este o structura de cazare din Italia, de categoria 4 stele, din localitatea balneara Lignano Sabbiadoro, Italia.

Servicii oferite

Pachetul webDinamic:
Grafic Design, Web Design , Sit web dinamic, Web Marketing, Campanie adwords, Campanie PPC Yahoo, Optimizari Seo,

Te intereseaza?

Vrei un proiect similar pentru afacerea ta? Profita de backgroundul nostru in domeniu!

Cere o oferta acum

Alte proiecte

Site web dinamic Crosspoint

Site web cu sistem de management al continutului (CMS). Situl este bilingv dispune de un motor de cautare proprietati imobiliare.

Site web mobile Hotel Bellavista

Realizare site web mobile, compatibil cu dispositivive, telefoane smart, tablete

Swan Studio - site web mobile responsive

Swan Studio - site web mobile responsive

Portal turistic Cinque Terre

Realizare portal turistic online in 4 limbi straine cu CMS de administrare personalizat.

sus

Emotional ® este marca inregistrata. Toate drepturile asupra logotype-ului si numelui sunt rezervate.