Site web mobile Hotel Bellavista

Bellavista reprezinta un hotel de 4 stele aflat intr-o statiune la marea Adriatica, in nordul Italiei cu peste 50 de ani de istorie. Inca de la inceputurile internetului au fost printre primele hoteluri din statiunea Lignano ce au vazut oportunitatea de a avea o prezenta web. La intervale de 2-3 ani si-au refacut site-ul, imbunatatit si adaptat noilor tehnologii si cerinte. In urma revolutiei generate de compania Apple cu lansarea telefonului smart iPhone in 2007-2008 cand s-a reinventat modul in care folosim telefoanele de acest tip trendul folosirii internetului pe dispozitive mobile a fost unul exploziv. 

Cu un procent care depaseste 30% din trafic, utilizatorii de internet mobile impun construirea de site-uri web mobile, adaptate telefoanelor smart de mici dimensiuni.

provocare:

Realizarea unui web site ce poate fi consultat atat pe dispozitive mobile, tablete (Apple iPad, Samsung Galaxy Note etc..), smartphones (Apple iPhone, Samsung Galaxy S, HTC One, Nokia Lumia etc.. ),  cat si pe pc-urile conventionale.

Home page design - vedere pc desktop

Site Web mobile dinamic

Detalii client

Bellavista este o structura de cazare de 4 stele, la marea Adriatica in statiunea Lignano Sabbiadoro.

http://www.bellavistalignano.it

Bellavista este o structura de cazare de 4 stele, la marea Adriatica in statiunea Lignano Sabbiadoro.

Servicii oferite

Pachetul webDinamic:
Grafic Design, Interfata web site , Web Design , Sit web dinamic,

Te intereseaza?

Vrei un proiect similar pentru afacerea ta? Profita de backgroundul nostru in domeniu!

Cere o oferta acum

Alte proiecte

Restaurant Bellavista Rebranding

Rebranding restaurant Bellavista: realizare bannere publicitare cu expunere interna, realizare coperta meniu restaurant, realizare carti de vizita.

Gaudi Construction branding

Branding pentru Gaudi Construction, o firma in domeniul constructiilor de case

Site web dinamic - Giorgio Caoduro

Realizare site web dinamic in 2 limbi straine. CMS-ul permite publicarea oricarui tip de media: audio, video, imagini etc.

Portal turistic Grado

Realizare portal turistic, ghid online al insulei Grado, Italia in 6 limbi straine cu interfata de administrare personalizata.

sus

Emotional ® este marca inregistrata. Toate drepturile asupra logotype-ului si numelui sunt rezervate.